{0} reviews | Schrijf review

Immo-Service
Lier - Over Immo-Service

Keizershof 12/2
2500 Lier

0475 76 77 78
     

Immo Service: uw erkende vastgoedmakelaar in Lier en daarbuiten

Meer dan 50 panden te huur of te koop in Lier

Kopen of huren? Immo Service verdiept zich al sinds 1993 in de finesses van de vastgoedmarkt. Uw ervaren vastgoedmakelaar in Lier biedt meer dan 50 panden aan in de ruime regio. Behalve woningen, appartementen en handelspanden spitst Immo Service zich ook toe op verfrissende nieuwbouwprojecten. Zodat u comfortabel huurt … of uw pareltje koopt.

 

Prijsschatting en verkoopdossier

Staat u op het punt om uw eigendom te verkopen? Dan schat Immo Service gratis de waarde ervan. Samen bepaalt u de verkoopprijs en wordt uw verkoopdossier opgesteld. Compleet met digitale foto’s, een uitgebreide beschrijving, antwoorden op juridische vragen, informatie uit het kadaster en ijzersterke verkoopargumenten. En dat allemaal onder de vleugels van het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars, waarbij Immo Service is aangesloten.

 

Krachtige publiciteit om te verkopen of te verhuren

Verkoopt of verhuurt u uw pand? Dan vormen uw makelaars de brug tussen u en de kandidaat-kopers: ze prijzen uw vastgoed aan, bellen actief mensen op uit het kopersbestand, selecteren de kandidaten en leiden hen ter plaatse rond.

Immo Service regelt ook uw zichtbaarheid: met aantrekkelijke advertenties in dag- en reclamebladen, en in het oog springende borden aan de gevel.

En is de kogel door de kerk? Dan staat Immo Service in voor de verkoopovereenkomsten de contacten met uw notaris, of voor het huurcontract. Een heleboel geregel waarvan u blijft bespaard!

 

Een vlotte vastgoedtransactie om iets te (ver)kopen of (ver)huren? Contacteer Immo Service uit Lier!

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review